Επιλογή Σελίδας

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier στον χώρο σας .

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με τη COURIER CENTER προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Κόστος Αποστολής  με αντικαταβολή COURIER CENTER ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ .

Το κόστος αποστολής με COURIER CENTER ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ  για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 5,50 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ,  θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

Κόστος Αποστολής με COURIER CENTER ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ  Άμεση Τραπεζική Μεταφορά .

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 4,00 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 € (χωρίς ΦΠΑ). Άμεση Τραπεζική Μεταφορά

Κόστος Αποστολής ΑΝΤΚΑΤΑΒΟΛΗ COURIER CENTER ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ .

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 8,50 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 € (χωρίς ΦΠΑ).

Κόστος Αποστολής COURIER CENTER ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ Άμεση Τραπεζική Μεταφορά .

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 7,00 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 € (χωρίς ΦΠΑ). Άμεση Τραπεζική Μεταφορά .

Παραλαβή από το κατάστημα .

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ 21 . Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.