Επιλογή Σελίδας

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier στον χώρο σας .

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με τη Γενική Ταχυδρομική προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα.

Κόστος Αποστολής  με αντικαταβολή.

Το κόστος αποστολής  ανεξαρτήτως προορισμού για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 4,50 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ,  θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,30 € (χωρίς ΦΠΑ) . Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής .

Κόστος Αποστολής  εντός Αττικής .

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 2,80 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,80 € (χωρίς ΦΠΑ).

Κόστος Αποστολής προς χερσαίους προορισμούς .

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 4,00 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,90 € (χωρίς ΦΠΑ).

Κόστος Αποστολής προς νησιωτικούς προορισμούς .

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 4,20 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20 € (χωρίς ΦΠΑ).

Κόστος Αποστολής προς εκτός των ορίων των πόλεων .

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 6,50 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,30 € (χωρίς ΦΠΑ).

Παραλαβή από το κατάστημα .

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ 21 . Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.