Επιλογή Σελίδας

Τρόποι Πληρωμής

 

Πληρωμή με αντικαταβολή .

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων.

Το κόστος αποστολής με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς με COURIER CENTER ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ  , για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 5,50 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ,  θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 € (χωρίς ΦΠΑ) .

Το κόστος αποστολής με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς με COURIER CENTER ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ  , για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 8,50 € (χωρίς ΦΠΑ) Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ,  θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 € (χωρίς ΦΠΑ) .

Άμεση Τραπεζική Μεταφορά .

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ 21 . Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους. Κάντε τη πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το ID παραγγελίας σας ως το αποδεικτικό πληρωμής.

Άμεση Τραπεζική Μεταφορά .

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του e-bm.gr. Επιλέξτε τον ένα Τρόπο  Αποστολής – εντός Αττικής – προς χερσαίους προορισμούς – προς νησιωτικούς προορισμούς η εκτός των ορίων των πόλεων . Κάντε τις πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό με Άμεση Τραπεζική Μεταφορά  . Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το ID Παραγγελίας σας ως το αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να γίνει η εκκαθάριση του ποσού στον λογαριασμό μας . Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2106034895 για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή στείλτε μας  email (στο info@e-bm.gr) το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

Τράπεζα: Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0328.91.0200522433

IBAN: GR0902603280000910200522433

BIC: ERBKGRAA

Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με χρήση QR code IRIS online payments .

Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου , δυσπρόσιτους προορισμούς ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας,